Etiketler

6 Mart 2016 Pazar

YAZA HAZIRLIK | Depilissima Sir Ağda Seti

Merhabalar !
Havaların ısınmasıyla yaza hazırlıklar başladı . İstenmeyen tüylerinizden pratik bir şekilde kurtulmak istiyorsanız elinizin altında böyle bir set bulunmalı. Ben de Pazar bakımına dahil ettiğim bu işlemden sizlere kısaca bahsetmek istiyorum.
 
Depilissima Pratik Sir Ağda Seti'ni birlikte inceleyelim♥.
 
Setin İçeriği :
 
 
❤ Vivol led serisi tekli kartuş ağda makinesi
❤ 1 adet Depilissima naturel kartuş ağda
❤ 1 adet Depilissima azulen kartuş ağda
❤1 adet Depilissima titanyum pudralı küçük başlıklı kartuş ağda (bikini bölgesi, kaş ve bıyık için kullanılabilinir.)
❤150 ml Groomed ağda ve masaj yağı
❤250 ml Groomed ağda sonrası tahriş azaltıcı ve nemlendirici losyon
❤ 50 adet ağda bezi
❤ Taşınabilir çanta
 
 
 
İçerisinde tahriş azaltıcı losyon ve ağda yağı bulunduğu için çok kullanışlı bir set.
Groomed Tahriş Azaltıcı Losyon ; özellikle benim gibi hassas ciltlerde ağda sonrası oluşan kızarıklık ve yanma hissini kısa sürede alıyor. Tahriş olmuş cildi nemlendiriyor.
Groomed Ağda Yağı  ise, ağda kalıntılarını kolayca temizliyor, en önemlisi ise kıl köklerini beslemiyor. Parfüm içermiyor ve masaj yağı olarak da kullanılabiliyor.
 
 
Pratik kartuş ağda makinesi ise elektrikle çalışıyor. Ağda işlemini gerçekten hızlandırıyor.Kolayca ısınıyor ve içindeki sıcaklığı uzun süre muhafaza ediyor. Ayrıca her markanın kartuş ağdasına uyabilecek bir boyuta sahip. 
 

Cihaz 2 yıl garantili olduğu için herhangi bir problem olduğunda firma ile iletişime geçiyorsunuz ve yenisi ile hemen değişim yapılıyor.
 
 
Kullanımı :
 
❤Isıtıcı cihazda ısıtıp kıvama getirdiğiniz ağdayı cildinize sürmeden önce 3 defa ağda bezine sürüyorsunuz. 
❤Sonra kılların çıkış yönüne sürüp üzerine ağda bezini yapıştırıyorsunuz ve kılların çıkış yönünün tersine ağda bezi ile çekiyorsunuz.
❤Kalan ufak ağda kalıntılarını ağda bezi ile hızlı hızlı yapıştırıp çekerek temizleyebilirsiniz. Daha sonra ağda kalıntılarını ve yapışkanlığı temizlemek için ağda yağını bir pamuğa döküp cildinizde kalan kalıntıları kolayca temizliyorsunuz.
❤Sonrasında ağda sonrası tahriş önleyici ve nemlendirici losyonu sürüp ağda işlemini tamamlıyorsunuz.
 
1) Naturel Kartuş Sir Ağda : Birinci kalite sir ağda, (bal renginde olan) pudra içermiyor ve oldukça kuvvetli, yalnızca bacak ve kollardaki inatçı kıllarınız için kullanabilirsiniz. Hassas ciltler uygulama öncesinde bir miktar talk pudrası sürmeliler.
 
2) Azulen Kartuş Sir Ağda : Koyu yeşil renkte olan sir ağda, oldukça kuvvetli ve inatçı kıllar için kullanılıyor. Kol ve bacaklarda kullanılması tavsiye ediliyor. Pudra içermiyor.
 
3) Titanyum Pudralı Küçük Başlıklı Kartuş Sir Ağda : Pembe olan , bol miktarda pudra içeriyor. Yoğun kıvamlı ve kremsi yapısıyla hassas bölgeler ve bikini bölgesi için kullanılıyor.  
 

 
Ağda bezleri piyasadakilerden çok farklı ve kaliteli . Esnemiyor ve gayet dayanıklı. Ağdayı üzerine geçirmediği için daha kolay bir kullanım sağlıyor. İçerisinde 50 adet var.
 
 
Taşınabilir fermuarlı çantası ile bu seti çok pratik buldum . Lazer epilasyon yaptırmıyorsanız ve sürekli hazır ağda bantları kullanıyorsanız bir an önce bu tarz bir deneyim edinin derim çünkü gerçekten çok hesaplı oluyor. Hem daha fazla kullanım süresi sağlıyor hem de fiyat olarak oldukça ekonomik .
 
Ürünü sitesinden incelemek isterseniz buraya tıklayabilirsiniz.
 
Ayrıca BakimliOlmak.com sitesinden de birbirinden farklı bakım ürünlerini inceleyebilirsiniz.
 
 
Bana aşağıdaki sosyal medya hesaplarımdan ulaşabilirsiniz.
İnstagram : isilinblogu
Snapchat : isilinblogu
 
Bir sonraki yazıda görüşmek üzere,
Hoşçakalııın !
 ❤
 







Devamını oku »