Etiketler

28 Kasım 2015 Cumartesi

Tırnak Bakımı "Barielle Argan Yağlı Tırnak Eti Canlandırıcısı"

Merhabalar :)
Bugün sizlere ,tırnak eti bakımım hakkında minik bir yazı hazırladım .

Ben , tırnak etlerimi kesmiyorum onun yerine besleyici ve kütikül yok edici ürünler kullanıyorum . Unutmayın ki ,tırnak eti ne kadar beslenirse tırnaklarınız o kadar sağlıklı ve dayanıklı olur .

Ayrıca şunu da belirtmeliyim ki, kesilen tırnak etleri zamanla uğraşılması zor bir hal alıyor, kısa sürede tekrar uzayıp eskisinden daha kötü bir görünüm oluşturuyor. Tırnak etlerini kestikten sonra tırnak dipleri mikroplara açık oluyor ve çeşitli tırnak eti enfeksiyonlarının oluşmasına neden oluyor.

Tüm bunlarla uğraşmak yerine ,siz de benim gibi tırnak etlerinizi iterek ve küçülterek manikür işleminizi tamamlayabilirsiniz. Tırnaklarınız hem daha sağlıklı olacak ,hem de daha güzel görünecektir. :)
 

Profesyonel el ,ayak ve tırnak bakım markası Barielle'in argan yağlı tırnak eti canlandırıcısını yaklaşık 1 aydır düzenli kullanıyorum. Tırnak bakım rutinime mutlaka dahil ediyorum.

Ne İşe Yarıyor ?
Tırnakları beslemekle kalmıyor ,tırnak etlerini canlandırıyor ve parlak, sağlıklı görünmesini sağlıyor, kütikül küçültüyor  ve şeytan tırnağı oluşumunu engelliyor.

 
Nasıl kullanıyorum ?
Haftada 3-4 kez ellerimi yıkadıkan sonra kurulayıp tırnak diplerime az miktar alarak emilene kadar masaj yapıyorum. 1-2 dakika bekledikten sonra tırnak eti çubuğu ile tırnak etlerimi itiyorum. Yumuşamış olan tırnak etlerim kolayca soyuluyor. Özellikle duştan sonra kullandığımda çok güzel bir sonuç alıyorum.
 
 
Yoğun jel kıvamlı formülü çabucak emiliyor. Çok hoş çiçeksi bir kokusu var.^^
 Ayrıca bu ürün , şeytan tırnağı oluşumunu da engelliyor.
Kullandıktan sonra da tırnak sertleştirici ve besleyici oje kullanıyorum ,manikür işlemim kolayca bitmiş oluyor .:)
 
 
Barielle markası hayvanlar üzerinde deney yapmıyor, ayrıca diğer tırnak bakım ürünleri de oldukça dikkatimi çekti , merak ediyorsanız  siz  de inceleyebilirsiniz.  ^^

 


Barielle ürünlerine  LilaKutu ' dan ulaşabilirsiniz.

Buradan tüm Barielle tırnak bakımı ürünlerine,
Buradan ise Barielle Argan Yağlı Tırnak Eti Canlandırıcıya ulaşabilirsiniz.
 
Hoşçakalıııınn ^^
 
instagram : @isilinblogu
 
 

Devamını oku »