Etiketler

19 Ağustos 2015 Çarşamba

DDF Sülfür Maskesi (Sulfur Therapeutic Mask) "Akneler İçin Net Çözüm"

Herkese merhaba !
Bu yazı ,sivilceleriyle büyük problemi olanlar için gelsin . Biraz detaylı bir yazı olacak ,şimdiden uyarıyorum .:)

Öncelikle bilmeyenler için cilt tipimden bahsedeyim .
Dermatoloğun söylemesi üzerine :
Cildim oldukça kuru ve cilt kendi yağ dengesini korumak için ekstra yağ salgılamaya çalışıyor ,böylece kuru ama sivilceye oldukça müsait bir cilt ortaya çıkıyor.
Yani bildiğiniz gibi yağlı ciltler sivilcelidir tabusu yıkılıyor .
 Aksine yağlı ciltlerin çoğu dönemsel sivilce çıkarır ,tek problemleri genelde ciltteki fazla yağ ve kötü görünen parlamadır, geneli sağlıklı ve aydınlık bir cilde sahiptir. 

Daha önce DDF markasını tanıma fırsatı bulmuştum . Bu markayı oldukça profesyonel ve başarılı buluyorum . Net sonuçlar alıyorum . Şimdi de Sülfür içeren maskesini deneyimledim. 
Biraz da maskeden bahsedelim.

Bilmeyenler için ,Sülfür ,Kükürt gibi maddeler sivilce üzerinde kurutucu etkiye sahip . İçinizden biri ,zamanında mutlaka koyu yeşil renkli "kükürtlü sabun" dan kullanmıştır. Hatırlıyor musunuz , ne de kötü kokardı o Kükürt ve Sülfür kokusu.
O sabunların kokusuna dayanamayıp ikinci kullanımda çöpe atardım.
Bu ürünü kullanmaya başlamadan önce kendimi o kötü kokuya hazırlamıştım .
Ama o kadar hafif ki kokusu ,kokulara karşı aşırı hassasiyeti olan "ben" bile hiç rahatsız olmadım . Düzenli olarak kullanmaya devam ettim .


♥️Kuru cildime ince bir tabaka uyguluyorum ,10 dakika kadar kurumasını bekliyorum ve ardından bol suyla yıkıyorum. (tercihen ılık su)
♥️%10 saf Sülfür içeriyor ,Aloe Vera ve Okaliptus Yağı ile antibakteriyel ve rahatlatıcı bir etki yaratıyor .Cildin yağ dengesinin optimumda kalmasını sağlıyor ,fazla yağı alıyor ,gözenekleri sıkılaştırıyor ve en önemlisi sivilceleri kısa sürede gözden kaybediyor .

O durum da şöyle oluyor ,
Maskeyi ilk uyguladıktan sonra sivilcelerimin bir süre sonra biraz daha büyüdüğünü ve belirginleştiğini farkettim . Sivilcenin gelişimini hızlandırdı yani . Ertesi gün ise sivilcemin çoktan sönmüş olduğunu gördüm ,sivilce gelişimini hızlandırarak yüzeye çıkarıyor ve kurumasını sağlıyor .Bu benim için çok etkili bir sonuç!
 
Sonrasında ise cildimin daha yumuşak,parlak ve sıkı olduğunu farkettim. Normalde maskeler benim cildimi gerer,mutlaka nemlendirici kullanmamı gerektirir ama bu maskeyi uyguladıktan sonra nemlendiriciye gerek duymadım.



           

Maskenin kurumasını beklerken de kendimce biraz eğlenmiş olabilirim .^^

Islakken kremsi olan rengi ,kuruduğunda çok hafif yeşilimsi oluyor.Kuruduğunda bile cildi aşırı germiyor. Ben 10dk kadar beklettim ,tercihe göre 5-10dk bekletilmesi gerekiyor .


Oldukça büyük bir ürün , 113gr.
DDF markasının fiyatları piyasanın üzerinde ,hatta oldukça pahalı sayılabilecek seviyede . 
Bu ürünün fiyatı 200TL civarında .
Ama fiyatını hak ediyor mu diye sorarsanız ,kesinlikle hak ediyor .

Onlarca bakım ürününe yüzlerce lira para vereceğimize bu tarz "net" sonuçlar veren ürünler kullanmak daha mantıklı .

Hem Kozmodi.com internet sitesi,geçtiğimiz günlerde DDF ürünlerinde net %50 indirim yapmış ,bu maskenin fiyatı 99,50TL ye iniyor.
Eğer gerçekten ihtiyacınız ve problemli cildiniz varsa ,memnun kalacağınıza eminim . 
Linke buradan ulaşabilirsiniz.

Deneyimledikten sonra mutlaka yorumlarınızı bekliyorum ve çok merak ediyorum .

Bir sonraki yazıda görüşmek üzere,
Hoşçakalın ♥️


@isilinblogu
Devamını oku »