Etiketler

20 Nisan 2015 Pazartesi

Flormar Passionate Dots Shimmering Terracotta Powder (PD52)

Merhabalar .:)
Yazın yaklaşmasıyla ışıltılı terracotta allıklar/pudralar da ortaya çıkmaya başladı . Ben kışın daha çok mat ,soğuk tonlu allıklar tercih etsem de yaza doğru hem cildimi boyutlandırmak hem de sağlıklı bir görüntü oluşturmak açısından terracotaları tercih ediyorum . Çoğu markanın ister tek renkli ister karışık renk kombinasyonlarında terracota allıkları mevcut. Ben bugün Flormar'ın Dots serisindeki PD52 numaralı allığından bahsedeceğim .
Öncelikle bu serinin ambalajını çok seviyorum ,makyaj masamda ayrı bir hava katıyor . Bu serinin far paletini ,transparan pudrasını da denedim . Sonuçları gayet güzel  . 
Metal kutusunun kapağını kaldırınca altında pufidik uygulama pamuğu çıkıyor.
Ama benim için kullanışlı olmadı ,allığı çok fazla dağıtıyor ,disko topu gibi bir görüntü oluşturuyor o yüzden kullanmıyorum.
Fırça ile aydınlatmak istediğim elmacık kemiğinin üstünden ,kulaklarıma doğru olan bölgeye hafifçe uyguluyorum .
Bu arada yağlı ciltlerin tercih etmemesi gerekiyor bu tarz ürünleri . Daha yağlı ve parlak bir görüntü oluşturur.
Bu serinin iki farklı rengi vardı ,ben daha sıcak tonda olanını aldım ,diğerinde soğuk tonlar kahverengiler daha hakimdi.
Görüntüsü çok hoş ,gezegen gibi.:)
Terracotta allıkları ,allık yerine far olarakta kullanabilirsiniz. Aydınlık toprak tonlarında olanları ise çokça doğal duracaktır ve farklı,aydınlık bir hava katacaktır. Göz pınarlarına beyaz aydınlatıcılar uygulayarak daha canlı bakışlar yakalayabilirsiniz. 
25g'lık bu kocaman allığı indirim zamanında 15tl civarına almıştım . Online sitesinde bu seri hala var ama Terracotta allıklar malesef kalmamış . Mağazalarında hala görüyorum ama . Zaten her marka birbirine benzediği icin bu tarz ürünleri bulmanız pek zor olmaz.
Yorumlamadığım ve merak ettiğiniz ürünler varsa yorum olarak belirtebilirsiniz.

Instagram hesabımdan bana ulasabilirsiniz : @isilinblogu

Bir sonraki yazıda görüşmek üzere .♥️♥️
Devamını oku »