Etiketler

26 Şubat 2015 Perşembe

Watsons Duşta Vücut Kremi

Herkese yeniden merhaba . Bugün sizlere, watsonstan gelen ve çok uzun zamandır severek kullandığım ,duşta vücut kreminden azıcık bahsedeceğim .
Özellikle de benim gibi kuru bir cilde sahipseniz yazının devamını okumalısınız:)
Hemen her duşa girdiğimde kullandığım ,kullanmadığımda da eksik hissettiğim bir ürün . Çünkü duşta vücut kremiyle tanışmadan önce mutlaka vücut yağları &kremleri ile vücudumu nemlendirmem gerekiyordu. Mevsim de kış olunca bunu yapmak kaçınılmaz oluyor . Öncelikle bahsetmeliyim ki kokusu harika ! Nemlendirmesinin yanısıra kokusunun kalıcılığı çok hoşuma gitti . Her an taze ,ferah ve duştan yeni çıkmış hissi uyandırıyor . Uyguladıktan sonra da yağlı bir his kesinlikle bırakmıyor .  İçeriğinde kakao yağı ve deniz tuzu gibi cildi besleyici ,yenileyici maddeler bulunuyor .
Uygulamasına gelecek olursak , duşunuzu aldıktan sonra havluyla hafifçe kurulanmanız gerekiyor ,çok ıslak olursa etkisi az oluyor çünkü . Kurulandıktan sonra nemlendirmek istediğiniz bölgelere uyguluyorsunuz . Daha sonrasında ise tekrar duş alıp durulanıyorsunuz. En son ise duşunuzu bitirip havluyla kurulanıyorsunuz. Böylece yumuşacık ,mis gibi kokan bir cilde sahip oluyorsunuz ,ekstra kremlerle cildinizi nemlendirmenize gerek kalmıyor,yeterli olan nemi duşta almış oluyorsunuz:)
Bu şekilde de yoğun kıvamı olmayan kremsi bir yapısı var . Zaten hemen dağılıyor . Ama kokusuna bayıldım ! Büyük bir ürün olduğu için de fazla fazla kullansanız da hemen bitmiyor.
Eğer henüz denemediyseniz ,Watsons mağazalarında bu ürüne ulaşabilirsiniz. Watsons'ın kendi ürünleri sık sık kampanyalara giriyor ve ek puanlar kazandırıyor :) 
sormak istediklerinizi benimle paylaşabilirsiniz. 
bana instagram hesabımdan ya da E-mail adresimden ulaşabilirsiniz . 
bir sonraki yazıda görüsmek üzere :)
instagram.com/isilinblogu
isilyetim@hotmail.com
Devamını oku »