Etiketler

2 Şubat 2015 Pazartesi

Flormar Twist Up Lipstick 52 Caramel

Merhaba:) Geçenlerde Flormar ekibi tarafından gönderilen hediye paketi içinde ,rengini çok sevdiğim hatta sizin de çok sevdiğiniz ,fotoğraflarda videolarda sorduğunuz ruju kısaca tanıtayım istedim:)
Rengi tam bir sonbahar / kış rengi . Bu yıl moda olan marsala rengine benziyor ama dudakta daha pembemsi görünüyor .
ilk gördüğümde kahve tonları acaba yakışacak mı diye düşündüysem de sakın siz çekinmeyin çünkü ambalajda göründüğü kadar kahve durmuyor ,daha çok pembe tonlu,gül kurusu gibi ,doğal duruyor :)
flaştaki resmi bu şekilde ,yapısı ilk sürüşte kuru ,sonrakilerde daha nemli oluyor. Kalıcılığı diğer serilere göre daha iyi , muhtemelen kuru bir yapısı olduğundan dolayı . Ayrıca kokusuna bayıldım ! Tatlı -pudramsı bir kokusu var ,beni kazandı:) Ayrıca alttan çevirmeli olduğu için kalemtraş gerektirmiyor.
gün ışığında görüldüğü gibi daha pembemsi ,gece gündüz sürebileceğiniz her tene uyan bir renk . Ben çok sevdim .
Burada da iki farklı açıdan fotoğrafım mevcut ,sizce nasıl durmuş ,yorumlarınızı bekliyorum :)
Flormar indirimi hala devam ediyorsa %70indirimi var mağazalarında ,hatta bu koleksiyonun diğer ürünlerinde de indirim mevcut ,far ve rimellerinde . Mutlaka bir göz atmanızı tavsiye ederim . Şu anda internet sitesindeki online satış fiyatı 21.90TL. Fakat indirim zamanında 10-15tl civarına bulabilirsiniz. Renk skalasına aşağıdaki linke tıklayarak bakabilirsiniz :)
Bir sonraki yazıda görüşmek üzere ,Hoşçakalın :)
Devamını oku »