Etiketler

13 Ocak 2015 Salı

Dirty Works Mini Marvels Body Butter Seti

Selam !:) Bugün size ,aldığım günden beri her duştan çıktığımda kullandığım bir üründen bahsedeceğim . Gratiste Dirty Works markasının bu şirin üçlü body butter serisinden buldum , sanırım ambalaj dolayısıyla yeni yıl serisine ait ,ama şuanda da mağazalarda mevcut :)
Öncelikle bu ürünlerin tekli olarak büyük boyda olanları vardı ,onlardan almadım, böyle değişik kokularda olması ve küçük olması benim için daha uyguna geldi ve görüntü açısından daha çok ilgimi çekti .
Bu markanın birçok ürününü severek kullanıyorum ,göze çok iyi hitap ediyorlar . Set 3 farklı kokudan oluşuyor , baştan aşağı olarak hindistan cevizli ,vanilyalı ve mavi olan krem yağ . (Klasik Nivea kokusu gibi kokuyor ,ferah bir güneş kremi kokusunu anımsatıyor.)
Mor olan Hindistan Cevizli olan tam anlamıyla gerçek kokusu ,yapay değil . Sürdüğümde ise cildimi saten gibi yumuşacık yapıyor ve etkisi saatlerce sürüyor. Özellikle Hindistan Cevizli olanı yoğun koktuğu için etkisi diğerlerinden daha uzun sürüyor. Ama sarı olan vanilyalı için aynı şeyi söyleyemeyeceğim onun kokusu bana biraz tuhaf geldi ,nedense vanilya kokusu çok az ,kabının plastiğinin kokusunu daha çok alıyorum tuhaf bir şekilde . Mavi olan supreme krem ise müthiş kokuyor aralarında en sevdiğim o oldu. Ferah ,nivea gibi bir kokusu var , ambalajında da yazdığı gibi more!more!MORE! :))
Bu vücut yağlarında sevmediğim tek şey ,kapakları açtığımdaki görüntüsü oldu. Sanki bir kaşıkla koyulup öylece kapatılmış gibi. Ya da mağazada sıcak havada eğik durduğu için bir yerde toplanmış olması muhtemel, ama şuan bu soğuk havalarda yapıları çok yoğun olduğundan  alması daha zor . Yazın da buzdolabında saklarım diye düşünüyorum malum Antalya sıcağında dayanmaz böyle vücut yağları.

Bu da merak edenler için içeriği . Genel olarak hepsinin yapısı ayni , çeşitli tohum yağlarından oluşuyor ,sürüldüğünde de hepsinin dokusu ve etkisi aynı. Sadece kokuları farklı .
Bu da mağaza fiyatıydı, gratiste 15tl ye bulabilirsiniz . Ben aldığımda indirimde 9.90tl ye düşmüştü ,Gratis kart puanımı da kullandığım için 5tl gibi bir fiyata geldi . Bu soğuk ve kuru kış günlerinde mutlaka böyle vücut yağlarından kullanmanızda fayda var özellikle duştan sonra cilt neme ihtiyaç duruyor . Markası ne olursa olsun herhangi bir body butterlardan bir tane edinin ,ben faydasını gerçekten görüyorum.

Hatta şöyle bir alışveriş yaptım ve hepsi Gratis kart sayesinde çok uyguna geldi .:) alışverişimin detaylarını YouTube kanalımda yayınlamıştım. Oradan bakabilirsiniz:) sormak istedikleriniz varsa aşağıda yorum olarak bırakabilirsiniz. Bir sonraki yazıda görüşmek üzere ,
Hoşçakalın.
Instagram : @isilinblogu
YouTube : Işıl'ın Blogu
isilisil.com

Devamını oku »