Etiketler

1 Ocak 2015 Perşembe

Maybelline 430 Coral Ambition Lipstick İncelemesi

Herkese merhaba :) 2015 'in ilk günü ve ilk yazısında tekrardan karşınızdayım . Öncelikle hepinizin yeni yılını en içten dileklerimle kutluyorum ,dolu dolu bir yıl olmasını diliyorum.:)
Yılbaşı öncesinde malum Gratis indirimini hepiniz biliyorsunuzdur, ben de kendime birkaç parça ürün aldım ve içlerinde en beğendiğim Maybelline in bu ruju oldu .
Bu görseldeki çam ağacı süsünü de gratisten aldım :) kendime böyle bir sürpriz yaptım:)

Öncelikle ben bu Maybelline in rujlarını yeni fark ettim . Boyutları diğerlerine göre daha küçük ama ambalajları aynı. Renk skalası ise çok az ,3-4 rengi filan var. Diğerlerini beğenmedim,kararsız kaldığım olmadı ama bu renk beni kalbimden vurdu :)
Şeftali tonlarına her zaman bayılmışımdır,özellikle allık ve rujlarda harika duruyor çok yakıştırıyorum . Doğal ve ferah bir görüntü sağlıyor . Aldığım günden beri yanımdan ayırmıyorum :)
Swatchlanmış hali ise bu şekilde, sadece yapısı biraz gloss gibi ; mat ve kuru değil . Kalıcılığı bu yüzden pek yok . Sürekli tazelemeniz gerekiyor. Ama ben rengine ,nemlendirmesine bayıldım . Ayrıca eklemem gereken harika bir özelliği daha var ,nemlendirmekle kalmıyor ,dudağınızdaki çizgileri ve pürüzleri kapatıp düzgün bir görüntü sağlıyor bu özelliğini çok sevdim . Boyutu da çok küçük ,taşırken çantanızda yer kaplamıyor ince zarif bir ambalajı var .
Fiyatı 13 lira olması lazım, ama ben 6,5tl ye aldım bu harika ruju .:) Çok uzun süre bu ruju kullanacağım sanırım , yazın bile favorim olur muhtemelen :)
Pembe ve kırmızı rengi de vardı sanırım ama onlar çok uçuk renklerdi,hiç bakmadım bile :)
Sormak istedikleriniz varsa aşağıda yorum olarak bırakabilirsiniz .
Bloğuma abone olmayı unutmayın.:)
Hoşçakalın:)
Devamını oku »