Etiketler

5 Aralık 2014 Cuma

Sephora Super Cleansing Trio (Makyaj Temizleme Seti)

Merhaba kızlar ,yeni bir yazıyla karşınızdayım . Sephora 'nın bu üçlü setini göreniniz duyanınız olmuştur ,benim de alalı baya olsa da anca bugüne yazısını yazabildim:) Almayanlar varsa , sephora mağazalarında satılan bu paketi denemek isteyenler için değerlendireceğim.
Paket içeriğine gelecek olursak ; 
Suya dayanıklı çift bazlı göz makyaj temizleyicisi,
Makyaj temizleme sütü ,
Rahatlatıcı tonik 'ten oluşuyor. 
Son zamanlarda bu çift fazlı temizleyiciler baya satılır oldu , ben öncelikle yves rocher'inkini denemiştim ,çoğunuz bilir . Zaten rengi ,kıvamı kokusu herşeyi aynı . Göz makyajını gerçekten çok iyi temizliyor , ben 2 makyaj pamuğu ile göz makyajımı temizleyebiliyorum . Fakat sonrasında bıraktığı yağlı his yüzünden yüzümü tekrar yıkamak zorunda kalıyorum .:)
Çift fazlı olmasının sebebi,üste biriken yağımsı bir yapısının olması . Kullanmadan önce çalkalayıp homojen bir görüntü oluşturmanız lazım . 
Böylece makyajınızı kolaylıkla çıkarabilirsiniz. Bence kullanışlı mı ,pek değil . Anca tatile gidildiği zamanlarda yanınıza alırsanız boyut açısından rahat edersiniz. 50ml lik ürünler çünkü . 
Setin içindeki rahatlatıcı toniği çok sevdim . Yüzünüzü iyice temizlediten sonra pamuğa döküp son kez siliyorsunuz. Ve cildiniz iyice temizlenmiş olup ,rahatlayıp ferahlamanızı sağlıyor . İçlerinden en sevdiğim ürün bu oldu diyebilirim . 
Ortadaki temizleme sütü bana hiç kullanışlı gelmedi , ya da alışık olmadığım için hiç sevemedim . Yoğun el kremi kıvamında ,yüzünüze sürüp silmeniz gerekiyor . Ama sonrasında yapış yapış bir his bırakıyor ve tekrar gidip yüzünüzü yıkamanız gerekiyor . Ayrıca gözde ve yüzde makyaj kalıntıları da bırakıyor ,hiç başarılı bir ürün olmamış . Severek kullanan varsa aranızda yorum olarak belirtirseniz sevinirim ,belki de ben yanlış kullanıyorumdur :)
Ürünlerin açıklama kısımları bu şekilde ,
Paraben ,alkol ,parfum içermiyorlar .
Zaten en güzel sonuç için üçünün birlikte sırasıyla kullanılması gerekiyor . Bu ürün sadece seyahatlerde işime yarar diye düşünüyorum . Çünkü normal zamanlarda evde bebek şampuanı ile makyajımı temizliyorum . Sonrasında tonikle cildimi rahatlatıyorum .
Evet ürünün fiyatı görselde de belli olduğu gibi 14.90:) . 42tl den düştüğüne şaşırdım çünkü 42tl lik başarılı bir ürün olmadığını düşünüyorum :) sadece toniğini sevdiğimi varsayarsak ,büyük boyunu almayı düşünebilirim . 
Sormak istedikleriniz varsa aşağıda yorum olarak belirtebilirsiniz, blogumu ve instagram hesabımı takip etmeyi unutmayın , hoşçakallıııın!:) 
Www.isilisilblog.blogspot.com veya www.isilisil.com 
Instagram : @isilinblogu 

Devamını oku »