Etiketler

3 Aralık 2014 Çarşamba

Clinique YKM Hediye Seti

Selaam :) Yılbaşı yaklaşıyor ve her yerde şirin şirin hediyeler görmeye başladık . Hem de yıl sonu olduğu için birçok ürün normal fiyatından daha uyguna satılıyor ,gün stok bitirme günü :)
Bugün sizlere ,hediye gelen Clinique'in yılbaşı setinden biraz bahsedeceğim ,genel bir değerlendirme yapacak olursak;

Kutu ve içeriği bu şekilde , internette aradım fakat bulamadım ,içeriği farklı olan ve buna benzer bir set daha var . Sanırım YKM mağazalarında bu set satılıyor .
İçeriğinin de genel görünümü bu şekilde ;
Öncelikle 2 adet göz/yüz/boyun çevresi kırışıklık giderme ve sıkılaştırıcı kremler karşımıza çıkıyor .
Hepimizin bildiği Clinique'in chubby stick lerinden kırmızı rengi ,
Siyah maskarası,
Meşhur yüz temizleme jeli ,
Soft renkli pudra allığı,
Elixir parfümün tester şişesi ve parfümlü vücut kremi,
Cartier'in tester parfümü ,
Ve son olarakta büyük bir makyaj çantası .
Clinique repairwear laser focus correcting eye cream; kırışıklık karşıtı göz kremi , göz  çevresindeki cilt dokusunu düzenleyerek yaşlanma belirtilerini onardığını vaat ediyor ,gülümseme çizgilerini ise %54 oranla onarıyor.İçerdiği C ve E vitaminleri çevresel zararlara karşı da cildi koruyor.
Fazla yoğun bir yapısı yok ve gerçekten çok iyi nemlendiriyor, cilt bir anda kremi emiyor. Kokusu gayet güzel ,hafif ve rahatsız etmiyor .  Etkili sonuç görebilmek içinse 12 hafta boyunca kullanılması gerekiyormuş. 

Gelelim repairwear uplifting kreme; bendeki karma/kuru ciltler için . Yüz ve boyun bölgesini gözle görülür biçimde sıkılaştırdığını vaat ediyor, spf 15 içeriyor ve cildi yaşlanmaya karşı koruyor .
Yapısı baya yoğun , ama sürüldüğünde yumuşacık pürüzsüz saten bir his bırakıyor . Kokusu da çok güzel . Henüz böyle bir derdim olmasa da bu ürünlere ihtiyac duyanlar elbet merak edeceklerdir ,bu iki ürünle ilgili söyleyeceklerim bu kadar :)
Gelelim asıl ilgi alanına ,renkli kozmetik kısmına :) 
Chubby stick , chunky cherry rengi . Kıpkırmızı göründüğüne aldanmayın ,tamamen nem odaklı ve dudağa canlılık katıyor . Babylips in Cherry Me'sini kullananlar vardır aranızda :) aynı onun gibi doğal bir renk veriyor ,tabi bu daha üstün orası ayrı :)
Çok doğal bir bitiş sağlıyor , hafif parlak ıslak bir yapısı var,mat ve kuru değil . Gün boyunca nemlendirme sağlıyor ,rengi çok çok doğal , 3-4. Sürüşte koyulaşıyor anca. Ben çok beğendim ,diğer renklerine de bayılıyorum :)
Gelelim pudra allığa. Rengi çok doğal ,harika . Bu tonlara da bayıldığım için ürünü çok sevdim . Saten bir yapısı var ,çok kolay sürülüyor ,dağılmıyor tozutmuyor. 
Böyle nude ,şeftali ton görürsem asla hayır demem. Bence bu renkteki allıklar pembeden daha doğal duruyor ve abartılı gözükmüyor . Sade olması benim için en iyisi. Bu arada rengin ismi "aglow".
High impact mascara . Siyah rengi . Boyutu fazla uzun değil ,kolay kullanılıyor . Fakat hacimli uzun ,kıvrık kirpikler isteyenlere göre değil . Daha çok No makeup makeup 'cılara hitap ediyor :) varlığı yokluğu bir desem yeridir . Islak bir yapısı var ama ağırlaştırmıyor . Kirpikleri yapıştırmıyor. Sadece normalden biraz daha belirginleştiyor. Uzatmıyor ve hacim vermiyor . Ama ben yine de memnun kaldım ,gün içinde akmıyor ve yıkandığında kolay çıkıyor .
Chubby stick ve pudra allığın swatclarını yaptım ,buradan anlayabilirsiniz. Bu iki ürünü çok sevdim :)
Gelelim klasik çoğu kişide olan Clinique'in  yüz temizleme jeli / facial soap. Kuru ve karma ciltler için . Kokusu fresh , suyla hemen köpürüyor ve cildinizdeki kiri ,yağı arındırıyor . Üstelik cildi kurutmuyor . Başarılı bir ürün .
Gelelim bu ikiliye . Kokulara karşı çok hassasım, ama bu koku nedir ya . Hani bir tabir vardır ya 'hacı misi' gibi kokuyor . Burnumun direği kırıldı desem yeridir.:) büyük boyunun da 300tl olduğunu görünce dedim acaba gerçekten çok sevipte alanlar var mıdır diye . Yok bizle değilsin aromatics Elixir.
Biri o kadar kötüyken ,diğerinin bu kadar harika olmasındaki çelişki :) resmen bayıldım Cartier'in bu parfümüne . Çok kalıcı ,insanın kokladıkça koklayası geliyor,sıktıktan sonra arada burnuma çarpıyor ve ne kadar da harikaymış diyorum. 
Keşke boyutu da diğeri gibi olsaydı :) 
Birçok çiçeğin karışımından oluşan kışlık bir koku ,hafif değil ,bir fıs yetiyor .
Seni sevdim "cartier baiser vole" :)
Son olarak ,içinden kocaman bir makyaj çantası çıkıyor :) renk uyumları çok şirin ve kullanışlı bir çanta .
Fermuar ucundaki metal Clinique ayrıntısı dikkat çekiyor . Bir sürü makyaj malzemenizi buraya doldurabilirsiniz:)
YKM ve Clinique'in sitelerini inceledim ,birbirinden güzel yılbaşı hediye setleri var ve şuan çoğu kampanyada . Sitelere bir göz atın derim . Bu setin aynısından bulamadım ama en yakın set bu görseldeki set. Içinde bazı eksiklikler var , indirimli fiyatı 80tl . Ama biraz daha pahalıya cok güzel setler var . Dediğim gibi bana hediye geldiği için henüz görmedim ve fiyat ayrıntılarını bilemiyorum . Ama Clinique'in sitesinde ürünlerin tek tek fiyatları mevcut :) oraya göz atabilirsiniz .
Sormak istediklerinizi aşağıda yorum olarak belirtebilirsiniz.
Keyifli haftalar ,kendinize iyi bakın :)

Devamını oku »