Etiketler

15 Ekim 2014 Çarşamba

Essence PureSkin 4'ü 1 arada sivilce karşıtı krem temizleyici

 Herkese yeniden merhaba :) Bugün ,merak edilen bir ürünle karşınızdayım . Geçtiğimiz günlerde ,Essence in yeni çıkardığı "Pureskin" serisinin 4ü1 arada krem temizleyicisinden aldım . Biraz da size bahsetmek istiyorum .:)
Serinin bir çok ürünü var ve temel amaç cildi temizlemek ,kusurlardan arındırmak. Essence ten renkli kozmetik dışında ürün görmek beni çok şaşırttı doğrusu ,biraz da bu yüzden merak edip aldım ,diğer ürünlerini de çok merak ediyorum .
Ben genelde tek ürünle birden fazla sonuca gitmeyi seviyorum o yüzden 3in1 ya da 4in1 olanlar bence daha mantıklı ürünler oluyor .✔️ Hem peeling hem maske hem de temizleme ürünü olması daha iyi oluyor çünkü hepsinde ayrı sonuç alıyorum . Bu ürünün farkı ,krem yapıda olması . Bildiğiniz el kremi gibi ,sürünce dağılıyor ve cildiniz emiyor,yok oluyor. O yüzden ben pek memnun kalmadım . Temizledi mi temizlemedi mi pek anlaşılmıyor , başka ürünlerle tekrar temizlemem gerekiyor yüzümü .
Islak yüze masaj yapılarak uygulanması gerektiği yazıyor fakat ıslak yüze uygulanınca hemen kayboluyor ,köpürmüyor ,cilt emiyor ya da yeterince temizlemeyip suyla birlikte gidiyor. 
Kuru cildime maske yaptığım zaman ,kısa sürede cildimde kuruyor ,sertleşiyor ve gerginleşiyor. Yıkadığım zaman ,cildimi kurutmuyor ,nemlendiriyor ve yumuşatıyor.✔️
 
Açıkçası bu ürün beni biraz hayal kırıklığına uğrattı ,kremsi formülünü sevmedim ,temizlik hissi vermiyor ,ikinci bir ürüne ihtiyaç duyuyorum cildimin temizlendiğine emin olmak için . Neyse en azından denemiş oldum ,serinin diğer ürünlerini de merak ediyorum . Gratisten 8₺ civarına almıştım ,hemen hemen hepsi de aynı fiyatlardaydı . 
Sormak isteyip merak ettikleriniz varsa yorum olarak belirtebilirsiniz. Bir sonraki yazıda görüşmek üzere ,
Hoşçakalın ...:)


Devamını oku »