Etiketler

20 Eylül 2014 Cumartesi

Max Factor Wild Mega Wolume Mascara Black

Herkese merhaba ! Merak edilen bir ürünle karşınızdayım. Insagram hesabımda da bu ürüne baya ilgi gösterildi ben de en kısa zamanda yazısını yazmak istedim . Bakalım nasılmış? :)
Öncelikle watsons alışverişimde indirim zamanına denk geldi ve bu ürüne karta özel 15tl daha ek indirim olduğu için baya uyguna gelmiş oldu ,ben de kaçırmadım hemen sepete attım. :) 9.90tl ye aldım ,%40 indirimi de vardı . Bu zamanlarda watsonsa gidip yanınıza da puan kartınızı ve fişleri almayı sakın unutmayın :) gelelim ürünün özelliğine...
Bildiğimiz fırçalardan biraz farklı olarak orta kısmından inceliyor . Ben genelde kıl uçlu fırça kullanmama rağmen bu ürün benim için sürpriz oldu . Fırça uçlu maskaralar genelde kirpikleri yapıştırarak topluyor. Ama bu maskara beni şaşırttı.
Kirpiklerimi yapıştırmadı ,daha da uzattı ve kıvırdı. Resimde farkın gayet net olduğunu düşünüyorum :) . Ayrıca gün içinde de akmıyor . 9.90a aldığım bir ürün olarak performansı gayet iyi diyebilirim.
Son olarak fırçasının stiline gelecek olursak ,bana göre düz olanlardan bir farkı yok sadece kenarlara doğru kalın olduğu için tek hamlede tüm kirpiğe yetiyor. Indirimde bulursanız deneme amaçlı sepete atın derim pişman olmazsınız. Sorularınız varsa yorum kısmına bırakabilirsiniz . Kendinize çok iyi bakın , bir sonraki yazıda görüşmek üzere !:)




Devamını oku »