Etiketler

13 Eylül 2014 Cumartesi

Pastel ProFashion Rouge Palette NO03 Summer Fever

Merhaba :) Bugün size renklerine bayıldığım ve bayılarak kullandığım bir ruj paletinden bahsedeceğim. Pastel'in yepyeni serisine hadi bir göz atalım .
İşte yeni çıkan "ProFashion" serisi! . Capcanlı rengarenk❤️ 
Hepinizin merak ettiği ruj paletinden başlamak istiyorum. Bence ruj yerine normal ruj paleti kullanmaya başlayan biri profesyonel makyaj yapmaya adım adım yaklaşıyordur.:) Hani hep görürsünüz ya ünlülerin makyajını yapan makeup artistler hep bu şekilde ruj paleti kullanırlar . Ben de bu paleti kullanırken öyle hissediyorum .
 Kesinlikle renk skalası ise mükemmel . Turuncu pembe ve mürdüm tonlarında renk seçenekleri var . Şuan denediğim 03 numaralı Summer Fever paleti. Bana kalırsa serinin en güzel paleti:). 
Yakın görünümü ise böyle . En sağda canlı bir kırmızı olmak üzere geri kalan 3 renk turuncu alt tonları . İlk renk turuncu , ikincisi pembe tonlu bir turuncu,üçüncüsü ise favorim olan canlı mercan rengi . Swatchları da aşağıda .
Ilk renkler hemen hemen birbirine benzese de kendi dudağınızda denediğinizde farklı olduklarını göreceksiniz . 
İçinde uygulamak için ince siyah bir dudak fırçası mevcut. Yumuşak bir bitiriş sağlıyor . Kullanım olarak alıştığımızın dışında biliyorum ama olumlu yanlarını size şu şekilde açıklayabilirim, bir kere ince ,hafif bir palet ,çantanızda yer kaplamıyor . Diğer bir yandan ,yanınızda dört farklı renkte ruj taşımak yerine çantanızda çıkarıp o an hangi rengi istiyorsanız onu sürebilirsiniz. Zaten renkler doğal ve canlı ✔️ Fiyatı şu anda Pastel Kozmetik 'in internet sitesinde indirimde ve 14.90tl . Linki de burada , 
17.50tl den indirime girmiş lansman fiyatıyla satışa çıkıyor. Merak ediyorsanız internet sitesinden ya da rossmannlarda,watsonslarda bulabilirsiniz. Bazı gratis mağazalarında da pastel standı mevcut . Bir sonraki yazı far paleti ve profashion ruj olacak . Takipte kalın,kendinize çok iyi bakın :)
Teşekkürler Pastel!.

Devamını oku »