Etiketler

10 Eylül 2014 Çarşamba

Farmasi Aynısefa Yağı Kremi

Selam ! Geçtiğimiz günlerde Farmasi Türkiye'den çok güzel bir kargo aldım .Sizi yeni bir güzellikle tanıştırmak istiyorum .
Daha önce bu kadar faydası olan bir krem denemedim, yaklaşık bir haftadır kullanıyorum ve faydasını yavaş yavaş görüyorum . Size de biraz bahsetmek istiyorum .:)
Kendi ürünümüz olan Farmasi markasının misler gibi kokan aynısefa yağı kremi . Tamamen cilt kusurları için üretilmiş bir ürün. 
Benim için gerçekten çok faydalı bir ürün oldu çünkü ,özellikleri arasında çil görünümünü azalttığı da yazıyor . Ben de yeterince çilli olduğum için memnuniyetle kullanıyorum.:) Ilk güne nazaran çil koyulaşmalarının daha açık renge dönüştüğünü hissediyorum ve bu beni motive ediyor. Kremin göründüğü gibi değil , renksiz bir yapısı var ,cildinize sürdüğünüzde yağ sürmüşsünüz gibi parlatıyor ve yayılıyor. O yüzden gece yatarken iyice sürüp öyle yatıyorum sabaha hiçbir şey kalmıyor ,cildiniz kremi emiyor. Kokusu ise müthiş ! Çok hafif bir çiçek kokuyor.
Faydalarına gelecek olursak,
✔️ Bitkisel özler ile ciltte oluşan güneş kaynaklı deformelere karşı koruyucu kalkan oluşturur.
✔️ Ciltteki yara ,çatlak izlerinin ve cilt lekelerinin görünümünü düzeltmeye yardımcı olur .
✔️ Sivilce ve sivilce lekelerinin görünümünün iyileşmesine yardımcı olur .
✔️ Cildin nemli ve yumuşak kalmasını sağlar.
✔️ Çil görünümünü azaltır.
✔️Deriyi besler ,kurumayı ve yıpranmayı önler .
✔️ Önceden oluşmuş kırışıklıkları azaltır.
✔️Ciltteki yaşlanma süresini geciktirir.
Ayrıca bebeklerinizin teninde de rahatlıkla kullanabilirsiniz,oluşmuş tahrişleri önlüyor. Kısaca tüm cilt kusurları için birebir. :) Bu ürünü hepinizin merak edeceğini düşünüyorum ,en azından denemenizde fayda var .Hem kış geliyor ve nemlendirme hissi harika. Bir bakın derim :) bir sonraki yazıda görüşmek üzere kendinize çok iyi bakın .. 
Teşekkürler Farmasi!
www.farmasi.com.tr
www.farmasiint.com
www.facebook.com/FarmasiTurkeyOfficial

Devamını oku »