Etiketler

27 Ağustos 2014 Çarşamba

Flormar ADVICE 3in1 Cleansing Gel System (Peeling,Cleansing,Mask) Yüz Temizleme Jeli

Uzun bir aradan sonra herkese yeniden merhaba! 
Yaz aylarında renkli kozmetikten çok, cilt temizliği ürünlerine yönelip ferahlamak istiyoruz. O yüzden size bir tavsiyem var. Bilindik yüz bakım markalarından biraz farklı. Ben hep (clean and clear,neutrogena, vichy vs..) gibi temizleme ürünleri kullandığım için Flormar gibi renkli kozmetik ile tanınan markanın yüz bakım ürünlerinden de habersizdim. Kısacası pek ilgimi çekmiyordu ,ne kadar iyi olabilir ki diyordum   kiiiii sevgili Ayşegül 'ün (blogu burada) bana hediye ettiği şimdi tanıtacağım Flormar 3 ü bir arada yüz temizleme jeli ile tanışana kadar.
Yapısı ve kokusu çok güzel , cildi kurutmuyor ve gerçekten yüzünüzün ferahladığını,temizlendiğini  hissediyorsunuz. Nemlendirici ya da toniğe ihtiyaç kalmıyor. Benim cildim kuru ve karma olduğu için memnun kaldım. 


İçinde  kayısı çekirdeği parçacıkları var ve cildinize peeling etkisi yapıyor. E vitamini ve papatya özü içeriyor. Cildinizi yağdan ve siyah noktalardan arındırıyor.
Islak yüzünüze uyguladığınızda hemen köpürüyor,masaj yaparak uyguladıktan sonra da bol su ile yıkıyorsunuz. Yumuşacık ve tertemiz bir cildiniz oluyor .
Normal ve karma ciltler için günde bir defa, kuru ve hassas ciltler için ise haftada iki ya da üç defa kullanılması gerekiyor. Ve tabiki serinin diğer ürünleriyle kullanılırsa etkili sonuç veriyor ama diğer ürünleri ile henüz tanışmadım :)
Fiyatı ise 13 tl, merak edip almak isterseniz de Flormarın sitesinden temin edebilirsiniz buradan ulaşabilirsiniz. 
Bir sonraki yazıda görüşmek üzere kendinize iyi bakın :)



Devamını oku »