Etiketler

6 Temmuz 2014 Pazar

SEPHORA - Softening Facial Mist İncelemesi

Selam ! Tatil nasıl gidiyor ? Bunaltıcı havalar başladı . Tüm gün klima karşısında, denizde ya da havuzdayız . O da olmadı yine klimalı alışveriş merkezinde zaman geçiriyoruz . Bu sıcaklarda kozmetik ürünler pek kullanılmıyor . Fondötenmiş ,farmış ,allıkmış ben çoktan kaldırdım .Başka şehirlerde kullanan arkadaşlarım vardır ama Antalya'da inanın çok zor bu işler :) . Geçenlerde bir arkadaşımın hediyesi sayesinde harika bir ürünle tanıştım ve bu yaz favorim oldu. Sizlere de biraz bahsetmek isterim : 
Sephora'nın ferahlatıcı yüz spreyi . Kokusu harika Lotus çiçeği özlü ,bana daha çok pudramsı bir koku gibi geldi . Evden çıkmadan önce birkaç fıs sıkıyorum yüzüme ve o ferahlık gün boyu sürüyor. 
Kesinlikle yazın vazgeçilmezlerinden biri oldu , biterse yenisini mutlaka alacağım. Sephora da 17tl civarı gibi bir fiyatı varmış. Boyle bir ürün için süper bir fiyat.
Yüzünüzde pudralı çok hoş yumuşak bir his bırakıyor ve gerçekten harika kokuyor ! Paraben ve Alkol içermiyor ! dermatolojik olarak test edilmiş ve tüm cilt tipleri için uyumlu olduğu yazıyor hassas ciltler için de bir problem yok :)
Ben bu ürünü makyaj bazı olarakta kullanmayı düşünüyorum . Sıktıktan sonra kapatıcılı güneş kremi sürdüm yüzüme ve daha iyi tuttuğunu fark ettim . Parlamasını ve yayılmasını gün içinde önledi. 
Ben çok memnun kaldım umarım siz de kalırsınız :) Tatilin keyfini çıkarın, hepinize bol güneşli ,sağlıklı günler :) bir sonraki yazıda görüşmek üzere ! 


Devamını oku »