Etiketler

6 Haziran 2014 Cuma

Wet n Wild Poster Child -Modele Mignon

Herkese merhaba ,
Son zamanlar ülkemizde olanların beni biraz var olan düzenimden soğumuma neden oldu. Canım hiç bir şey yapmak istemedi. Soma ile ilgili duyduğum her şey üzdü beni. Hepimizin yürekli onlarla beraber yandı fakat sadece biz buradan izleyebildik, hiç bir şey yapamadık. Belki de gerekli önemler alınsaydı bunca can gitmez , çocuklar babasız abisiz kalmazdı. Söyleyecek o kadar çok söz var ki , hatırladıkça içim kötü oluyor.
Biz 'normal' hayatlarımıza devam ederken oradakiler ne yapıyor düşünmek bile istemiyorum. Aslında bunun için başlı başına bir yazı yazmalıydım ama yazarken neler düşüneceğimi bildiğim için ve o düşünceleri buraya aktarmak istemediğim için yazmadım. Sadece neden yazmadığımı ve son zamanlarda nasıl bir ruh halinde olduğumu söylemek istedim.


Aslında videosunu Youtube kanalımda yayınladığım ürün Wet n Wild Poster Child far paleti benim yeni aşkım. Bu yaz içinde ki renklerle çok oynayacağımı düşünüyorum. Çünkü hem pigmentasyonları iyi hemde ne tam parıltılı ne de tam mat farlar.

Gördüğünüz gibi sol tarafında pembe tonların yanında pırıltılı bir siyah far mevcut. Sağ kısımda ise mavi tonlarından farklı olarak yine pırıltılı bir sarı far var.
Böyle iki farklı renkleri bulundurması da bir avantajı bence sadece bu paletle makyaj yapacaksanız size farklı alternatifler sunacaktır.
Şimdi gelelim renklerin performansına. Açıkçası palette iki rengin pigmentosyonu dışında diğerleri fena değil. O iki renk ilse sol kısımda ki browbone ve eyelid renkleri. Bu pembe tonlar tam orada göründükleri gibi renk vermiyor. Fakat paletin geri kalanında ki her renk hakkını veriyor.
Gördüğünüz gibi o iki renk göz bazı(put a lit on it-The Balm) ile de iyi bir sonuç vermezken koyu pembe siyahın pigmentasyonu baz ile daha iyi oluyor.
Gelelim sağ kısım daki renklere;

Sol kısım göz bazı ile denenmiş olanı sağ kısım ise bazıs hali. Açıkçası iki türlü de gayet kullanılabilir durumdalar eğer göz kapağınız yağlı değil ise yanı gün içinde çizgilere dolma yapmıyorsa bazsız da kullanabilirsiniz bence. Bu renklerin içinden en çok sarı ve laciverti sevdim açıkçası çünkü sarının parlaklığı tam kıvamında , lacivertin ise mat olması beni cezbetti.
Bu da paletteki nerdeyse her rengi kullandığım makyaj. Daha ayrıntılı yapımı için tık tık:) 
Kendinize iyi bakın iyi hafta sonları :):*



Devamını oku »

NOB (Nature Of Beauty) Asetonsuz Oje Temizleme Mendili

Selam ! Bugün size pratik bir oje çıkarıcı tanıtacağım . Tatilde , ya da acil durumlarda işinize yarayabilir , sizi asetonu al ,pamuğa dök sonra sil derdinden kurtarıyor :) Gratis'lerde bulabileceğiniz bu şirin renkli kutulu ,kokulu meyve aromalı 'asetonsuz' oje çıkarıcıları seveceginizi umuyorum.


  Bende iki kokusu var ; biri üzümlü diğeri portakallı . Henüz portakallısını denedim ,kokusu aynı portakallı ahşap temizleyiciler gibi :) en azından keskin aseton kokusu olmasından iyidir . Ben bu çıkarıcıyı, tırnaklarımda essence nin kum efekli ojesi varken denedim . Sanırım açık renkli düz ojeleri daha iyi çıkarıyormuş . Çıkarması biraz zaman aldı ,zaten kullanımında da tırnağın üstüne koyup biraz bekletin diyor . Yapısı çok yağlı bir süre sonra rahatsiz oldum bu kadar yağdan . Tek artı noktası , asetonsuz olması ve diğer asetonsuz oje çıkarıcılardan daha kaliteli olması .
Nasil kullanıldıgı ve içindekiler burada yazıyor . Aseton kullanmamanizi tavsiye ederim çünkü tırnakları ciddi şekilde sarartıyor yapısını bozuyor . Daha iyisi çıkana kadar en iyisi NOB :) Gratiste kampanyada yakaladım, bir alana ikincisi hediyeydi 4lira civarı bir fiyatı var :) Bir sonraki yazıda görüşmek üzere kendinize iyi bakın :)




Posted via Blogaway
Devamını oku »