Etiketler

5 Mayıs 2014 Pazartesi

John Frieda Sheer Blonde

     Herkese merhaba! Havalar gün geçtikçe ısınıyor, yaz yaklaşıyor, peki kimler yaz aylarına saçlarında doğal ve sarı parıltılarla girmek isteeer ? :) Bugün size severek ve bir umutla kullandığım John Frieda Blonde serisinin güneş ışıltısı için şampuan ve saç kremini yakından tanıtacağım. Yaklaşık 2 aydır kullanıyorum, saçlarımın rengi açık kumral ve yaza kadar sarı ışıltılar olmasını istiyorum etki süresi daha kısa olur mantığı ile bu şampuana saçlarımı omuzlarımda kestirdiğimde başladım aslında, gerçekten denildiği kadar işe yarıyor , kahkül kısımlarımın rengi açıldı,resimde görüldüğü gibi güneşe çıktığım zaman bu şekilde oluyor. Uzun bir süre kullanımda muhtemelen istediğim ışıltılara kavuşurum :)





   Saçlarım kuru olduğu için bu zamana kadar hep kremli şampuan, ekstra saç kremleri, maskeler,yağlar kullandım ama 2 aydır bu şampuan ve saç kremini kullanıyorum, saçlarım daha yumuşak ve canlı. John Frieda dan çok memnunum ayrıca çokta güzel kokuyor, genelde bu tarz şampuanları saç kremiyle birlikte kullanırsanız daha etkili sonuç alırsınız. Bu serinin türkiye de olmayan saç rengi açıcı spreyi de var, yurtdışından getirtenler normal fiyatından kat kat daha pahalıya sattığı için henüz alamadım ancak yurtdışında 5-10 dolara satılan sprey Türkiye de 70 tl den aşağı değil, çok etkili olduğunu duydum hatta  eBay gibi sitelerden almayı düşündüğüm bir sprey bu, siz daha uyguna bulabilirseniz kesinlikle kaçırmayın.

   John frieda Sheer Blonde, şampuan ve saç kremini Gratiste %40 indirimde yakaladım ve ikisine 33 tl civarı bir fiyat ödedim. Gratis arada böyle güzel indirimler yapıyor görürseniz kaçırmayın derim :) Sormak istediklerinizi burada paylaşabilirsiniz. Mutlu bir hafta geçirmeniz dileğimle bir sonra ki post ta görüşmek üzere! :)

Devamını oku »