Etiketler

3 Mayıs 2014 Cumartesi

Avon Colortrend Smoochable Ruj

Merhaba! Bugün size, çok sevdiğim Avon Colortrend Smoochable ruju yakından tanıtacağım Ben genelde turuncu tonları kullandığım için bu ruju çok beğendim. Dokusu itibariyle çok kolay sürülüyor dudakta yumuşak ve kadifemsi bir his bırakıyor, diğer rujlardan farkı, dudaklarımı yumuşacık yaptı ve daha dolgun gösterdi, çantamdan ayırmıyorum ayrıca kokusu çok güzel ve kalıcı, benden geçerli not aldı özellikle kenarlarındaki şirin kalplere bayıldım, desenleri bozulmasın diye kullanmaya kıyamıyorum diğer renklerini de en kısa sürede denemek istiyorum şuanki güncel katalog fiyatı 10,80tl ama sık sık indirime giriyor. Indirimde yakalarsanız kaçırmayın derim 5 renk seçeneği mevcut. Smoochable, Kissable, Huggable, Loveable ve Adorable. Bir sonraki yazıda görüşmek üzere kendinize iyi bakın!  



Devamını oku »

Nyx Soft Matte Lip Creame - Toyko

Herkese güzel cumartesiler :)
Yeni bir ürün incelemesi ile sizlerleyim. Olabildiğince yapacağımı söylemiştim yalan değil:P
Bugün ki ürünümüz ise bir yandan nefret edip bir yandan çok sevdiğim bir ruj. Nyx markasının Boyner ve Ykm'lerde de satılması ile almak benim için daha fa kolaylaştı. Daha önce hd göz altı kapatıcısını kullanıp sevmiştim ve ünlü youtuber ki kendisini çok severim ,Shaanxo Nyx çok kullanan bir ablamızdır ve ben o yzuden bu markanın diğer ürünlerini merak ediyordum. Gittim Istinye Park Boyner'e uzun bir denemeden sonra bahara uygun bu cicis rengi almaya karar verdim. Mat bitişli rujları da çok sevdiğim için Tokyo rengini aldım.

Fotoğrafta biraz turuncu bazlı çıkmış fakat oldukça soğuk tonlarda bir pembe.
Tek kat elime swachladim fakat renginin böyle güzel vermediğini fark ettim. Ruju dudağınıza sürdüğünüzde hem fırça izi bırakıyor hemde örtücülüğü o kadar az ki. Ilk katı sürdükten sonra biraz bekleyip öyle ikinci katı surmenizi tavsiye ederim. Böyle siz sürerken fark edeceğiniz bir başka negatif özellik ise dudak çizgilerine dolma sorunu. Butu. Vu olumsuzluklara rağmen sürdüyseniz bir süre sonra ruj sizi bunca cilenin karşılığını veriyor.. nasıl mi dudaklarınızı kurutmayan mat bir ruj düşünün sadece. Ve hissiyatına oldukça da hafif. Dudaklarınızı birbirine surttugunuz parça parça ruj gelmiyor. Ve kalıcılığı da fena sayılmaz. Eğer dudak çizgilerine dolmayi çok sorun etmiyorsaniz yada  dudak çizgileriniz çok yoksa bu ürünü seçebilirsiniz. Şimdi de bu ruj ile yaptığm makyajlara gelelim.


Siz de bu üründen var mi ? Varsa sizde de böyle sorunlar oldu mu?
Devamını oku »