Etiketler

2 Mayıs 2014 Cuma

Yves Rocher Alışverişim

Merhaba! Bu yazıda sizlere Yves Rocher 'in internet sitesinden yapmış olduğum alışverişimi paylaşmak istiyorum :) Biliyorsunuz ki Yves Rocher, dünyaca ünlü bitkisel kozmetik markası. Ürünlerini gönül rahatlığıyla kullanabilirsiniz :)
Ilk olarak Pur Bluet göz makyaj temizleyicisinden başlayalım. Organik peygamber çiçeği özlü, makyajınızı kolayca çıkarıyor ferahlatıyor, fakat sonrasında oluşturduğu yağlı hissi beni rahatsız ediyor tekrar yıkama gereği duyuyorum, Sensibio H2O ürünlerine alıştığım için de olabilir bu durum :) Ama piyasadaki birçok göz makyajı temizleyicisinden daha üstün olduğunu söyleyebilirim :)
Gelelim hindistan cevizli dudak balmına :) Bu ürüne gerçekten bayılıyorum kokusu muhteşem, her akşam yatmadan önce sürüyorum dudaklarımı yumuşacık yapıyor kalıcı kokusu da ekstrası :) Noix De Coco favorilerimden :)
Tırnaklarda çok doğal görünen bej rengi oje, french manikürlerinizde ya da renkli oje sürmediğiniz zamanlarda kesinlikle evde bulundurmanız gereken bir oje :) Geniş fırçasıyla çok kolay uygulanıyor ben iki kat uyguluyorum ve uzun süre kalıcı oluyor bu serinin ojelerini ojesever biri olarak devam ettireceğim :)
Son olarak vanilyalı lipgloss doğal rengiyle ve kokusuyla çok hoş görünüyor fazla ıslak dudaklar sevmediğim için nadir kullanıyorum, ama kalıcılık açısından güzel :)
Bu arada yaşlanma karşıtı Elixir 7.9 u annemde gözlemledim cidden denildiği kadar var kırışıklıkların arasını doldurarak daha düzgün bir görünüm sağlıyor, nemlendirici olarak ben de sürmüştüm kokusu güzel ve cildi ferahlatıyor :)
Bu internet alışverişi bana 13,90 tl gibi komik bir fiyata mal oldu ve ürünlerden çok memnunum :)
Bir sonraki alışverişte görüşmek üzere!
 yvesrocher

Posted via Blogaway
Devamını oku »

Merhaba ,ilk post :)

Selam ! Uzun zamandır açmak istediğim blogger hesabımı açmış bulunmaktayım. Kozmetik ve moda adına denediğim ,sevdiğim ,sevmediğim birçok şeyi sizinle paylaşmak istiyorum :) Kozmetik ürünleri kullanmayı seviyorum ve bu zamana kadar yaşadığım deneyimleri olumlu ya da olumsuz yanlarını teker teker sizlerle paylaşmak istiyorum :) Keyifli okumalar , sevgiler :)
Devamını oku »